go with hatred

Amy baru aku terasa while we were having lost  >< aku rindu kau . serius aku rindu , knpa skrg aku rsa camnie haaa ? is this it feels like losing that call  'bestfriend' ?hellyeahh

smlm aku tak bole tdo , bf aku call dia tanya aku knpe aku tak bgtau tapi dia tau aku lain , then aku ckp aku nanges . bila engatkan balek aku rsa serba salah sngt kat kau . tapi ......... hurm entah laa * just GOD know why . kalau dberi pluang aku nk sngt jumpa ko hug ko even wat kali trakhir

slama kita kawan ni mcm-2 aku blajar dari ko , ko tau dlu aku mne kuat nanges serius lepas jea kenal ko . hati aku dulu hati batu tapi skrg dh lembut mcm tisu , then mula laa nk nanges hurm . mcm-2 daa aku blajar the most important blajar dri kesilapan . thanks beb :'>

 Ni video kita moment study play happy crazy together
video
 Pika and Iera thanks coz sudi jdi member kt scho ni bgi semangat selama hari ni . pika paling suka wat lawak bodo dia tu mmg kalau sehari tak gelak tak sah laa . and especially AMY paling paling paling always in front of me backup me . thanks a lot my friend

Aku ade simpan scarf ko and getah rmbut ko ni . everytime aku rindu aku pakai . tpi tiap hari aku pakai scarf sbb everyday aku rindu kan ko . kalau nk balik bgitau aku nnt aku suh mak aku hantar keyh :’> 

 Ni baju yg ko kasi dulu tu if aku rindu nnt aku hug laa or pkai bwk jejalan . that mean ko always ngn aku HAHA dh mcm couple lak =.=" anyway thankyouu aku hargai sngt yunc aku anggap this present for my birthday . aku jea yg tak bgi ko pape kan hmm hape punye member laa
hurm Amyy . aku bole trima ko benci aku marah aku maki aku and anything else tpi aku tak bole trima friendship kita camnie . aku nk kita IM mcm dedulu hari-2 share photo lawak :'< tu pun kalau aku online aku pun jarang on9 skrg ni . amy sorry sbb wat ko nanges ,really sorry pasni tayah daa buang air mata tuk aku dh . aku ni kan selfish aku tak reti nk hargai ko kan

 herm aku sayang kau forever . thanks being my friends amelia . aku hope ko bhgia ngn sulaimi and kawen nnt jgn lupa ajak keyh tu pun kalau aku masih dperlukan . sorry if i cant being perfect  :”/ hmm k laa bye jaga diri bebaik tau :’> kesat air mata* YAALLAH kejam sngt ke aku ni :’( amy maafkan aku . sorry i cant be the best for you , forgive me when im not perfect :’<
 
MAAFKAN AKU KAWAN            
missyoumuch 

No comments: