secret admirer hanta surat cinta



wowowo hari ni kite ade peminat HEHE tu haa hanta surat kt kite
tak paham ehh tulisan trsngt lalalalawaa ni ? meh aku translate kan
Diana bajet cun lorh . muke facebook nak edit jer . nak lawa kaki like jer hang nak kacau hidup orang jer mcm otai kt sch . adoy ! muka mintak penampo kan ! siot jer Hot lah mcm tuh.
Amelia hang mcm lawa kat facebook nak edit jugak adoy ! nak kutuk org kat facebook macam kau perfect sangat kan ! kau cermin diri kau mcm bohsia ! bontot besar ! tetek nak londeh ! alah barai ke ! adoy ! Bajet Hot dua-2 perempuan ni !
good (Y) lalalaalawok ekekekeke . kau kata muka aku nk edit jea kan ? okay aku nk tnye balik pe guna photo edit ? kalau tak mengedit gambar . kau tatau nk edit tapayah lah nk bsing bunyik langau =.= kalau aku edit pic pon aku bukan ade usik kau kan ? yg kau panas tgok kami knpe ?grrr

kau kata aku kaki like ? yunk pe guna facebook wat tempat like kalau bukan tok like ? lahai nak like pon salah ke ? taper nnt kau ckp kt facebook remove jea tempat like tu tak susah pon ? nnt tader lah aku menglike lg kan ? yes . muke aku mmg mintak penampo ! kasi skali please -.-

HOT HOT HOTAK kau ! aku like pon mintak hot kea ? mcm otai hot ke ? lahanat >< takan aku nk pi gedik tego jantan sana sni . otak letak kt mne ?! mmg BODOH gelaa babeng walaweyh !

kau kutok Amelia bohsia laa ape jadah lah Kabot giler sial ! kau ade bukti ke dy dah barai ? HEHE ntah-2 kau yg dah barai . ape yg kau ckp smua ni kau ckp pda dri kau sndiri ! dh laa aku tak hadap laa ngn jantan skola ni ! kau nk perhatian sngt kan ? hambek laa hambekkk ~

perlu ke hantar surat bagai ? haha kecut ke ? FACETOFACE jelah ckp pe yg kau tak puas ati meh settle depan-2 . ni bagi surat cintan-2 bagai rajin kau type ehh . kelam kabot giler lahh ! godie sayang :*

'sape makan BABI dy yg trasa HARAM nya' kata amelia HOHO
* tu makan nye ~



2 comments:

Liyana Izzati said...

Hahhaha. Apa ke bangangnya orang hantar surat camni? Hahhaa. Kasi boo sama dia! Sabar je lah sis. Orang memang ada yg macam tuu.

Daniel's Daughter said...

tulah pasal kelam giler kan ? hadoii sabo jelah