rindu skolah lama


aku rindu skolah lama -.- sape yg pernah pindah sekolah tu
msti akan rasa sama yg cm aku rasa ni . msti ade rsa mcm nk balik
ke skolah lama balik .. tipulah kalau tader rasa mcm ni

aku terkilan sngt time kat skolah lama dlu ade something yg
boleh wat kenangan tuk aku sblom brambus dri situ.
salah satu nye aku tak sempat ambik biodata besfren aku
especially ira .mmg aku tader langsung biodata pasal dy hurmm -.-

then ,aku tak dpt brgambar skali dngn klas aku
aku jea yg tader sebab aku tak datang .huh rugi nyerrr
dh laa tak dpt brgmbar then tak dpt lak gmbar klas
sedih owww..

walaupon aku blah cmtu jea tp byk kenangan di 3 utarid dlu
mcm-2 prangai ade mmg gempak laa walaupon smua dak-2 pndai
prangai tak srupa otak haishh mmg klas ni lah yg paling riuh

aku rindu skolah lama
smkdary in memories

4 comments:

Liyana Izzati said...

Be strong la dik. Nanti InsyaAllah mesti dapat jumpa balik kawan-kawan adik tu especially your best friend. Sekolah baru memang macm tu. Rasa awkward, ganjil dan sebagainya. Tapi lama-lama akan okay. InsyaAllah:)

ダイアナダニエル said...

thanks akak :')

DibaHadzim said...

nice blog !: )

ダイアナダニエル said...

@diba . thanks for visit yeah :D